Is een initiatief van

by

Marie Louise van Dorp
Met een persoonlijke koffiefilter nodigt Marie Louise van Dorp sinds januari 2013 (bijna) iedere week iemand uit voor de Koffiefilter. De Koffiefilter: elke donderdag een nieuw gesprek over ondernemen, communicatie, creativiteit of iets anders dat ter sprake komt. Samen filteren van gedachte mét een kop koffie.

De Koffiefilter op voordekunst.nl

Vanaf 2 december kun je op voordekunst.nl bijdragen aan het realiseren van het Koffiefilterboek ‘de Koffiefilter: 52 verhalen gebundeld in één boek’ en mijn wens om een groot Koffiefiltermoment te organiseren. Een moment voor iedereen die heeft meegedaan aan de koffiefilter en alle nieuwsgierigen. Een Koffiefiltermoment voor nieuwe ontmoetingen, iets groot laten ontstaan en samen filteren van gedachten over de 2e editie van de Koffiefilter. Durf, doe mee en doneer via voordekunst.nl. Dank je wel!

52 Koffiefilters online
Elke donderdag wordt de Koffiefilter vers gezet. Op dekoffiefilter.nl lees je in een verhaal over de opvallende, leuke en/of leerzame punten uit het gesprek. Zo staan er uiteindelijk 52 koffiefilters vol inspiratie, ontdekkingen en energie online.

‘De Koffiefilter is een project dat is ontstaan door nieuwsgierigheid. Ik geloof er in dat iedereen een verhaal heeft waar we iets van kunnen leren. Ik wil mensen naast het online linken, uitnodigen om met een kop koffie het gesprek aan tafel weer aan te gaan. Door na afloop een deel van het gesprek op dekoffiefilter.nl te delen, hoop ik anderen te verwonderen en nieuwsgierig te maken voor hun omgeving.’

Contact met Marie Louise
Naast wekelijks koffiedrinken, werkt Marie Louise als freelance creatief denker & doener in communicatie, PR, tekst en organiseren. Ook gaf ze afgelopen twee jaar college over communicatie en nieuwe media aan de Hogeschool van Amsterdam.

Ben je nieuwsgierig naar meer? Bekijk www.marielouisevandorp.nl, mail contact@marielouisevandorp.nl of bel 06-52715824.

de Koffiefilter, elke donderdag versgezet in je inbox

* = verplicht veld