De Koffiefilter: nog 22 % te gaan

2 Posted by - 18 december 2014 - Koffiefilter

Afgelopen tweeënhalve week stonden volledig in het teken van de Koffiefilter en voordekunst. Mogelijk heb je wel ergens een bericht over dit grote avontuur langs zien komen. Te gek om nu te kunnen zeggen dat ik al 78% van mijn streefbedrag heb opgehaald! Dank je wel aan ieder die heeft bijgedragen, echt super! Met nog 17 dagen te gaan, hoop ik erg dat het voor 5 januari 2015 lukt. Help jij me naar de 100%?

Van drukker naar vormgever en door alle teksten

Wat heb ik dan verder gedaan afgelopen twee weken? Ik ben op bezoek bij de drukker geweest om te spreken over de vormgeving van het boek. Het was ontzettend leuk om alle mogelijkheden te zien. Ook kreeg ik een rondleiding door de fabriek. Meters hoge torens van papier, gigantische persen en veel voorbeelden van harde en zachte omslagen. Waar kies je dan voor? Ik kan al verklappen dat het boek een open rug krijgt. Daardoor zie je de katernen van het papier. Hier gaat nog iets bijzonders mee gebeuren. Ook de omslag wordt te gek, maar dat blijft nog even een verrassing.

Samen met Jeroen van Pelt, van de Koffiefilter #30, werk ik aan de vormgeving van het boek. Inmiddels zijn alle teksten door Sterre Lindhout geredigeerd en kan Jeroen verder met de opmaak van het boek. De 52 verhalen zullen niet rechttoe rechtaan in het boek worden geplaatst, ook hier hebben we een passende vorm voor gevonden. Spannend!

Nog 22%

Alleen als de teller op voordekunst op 100% staat, kan ik het Koffiefilterboek maken en het Koffiefiltermoment organiseren. Het blijft dus nog even spannend of dit echt gaat lukken. Ben je enthousiast en wil je samen met mij de Koffiefilter groot maken? Ga dan naar hier naar de Koffiefilter op voordekunst. Daar kun je je bijdragen achterlaten, ook als het niet lukt om er 6 februari bij te zijn.

Heel veel dank voor alle enthousiaste reacties, steun, meedenken en meedoen!

Marie Louise

No comments

Leave a reply

de Koffiefilter, elke donderdag versgezet in je inbox

* = verplicht veld