de Koffiefilter: 103 % voordekunst

2 Posted by - 3 januari 2015 - Koffiefilter

Wauw, ongelooflijk en fantastisch! De teller staat op 103 %! Dank je wel aan iedereen die zo enthousiast heeft gereageerd en heeft bijgedragen aan dit resultaat. Echt te gek! Dit betekent dat het Koffiefiltermoment op 6 februari 2015 plaatsvindt waar we samen door het Koffiefilterboek kunnen heen bladeren. Hoe ging de teller naar 100 %?

de Koffiefilter in de Volkskrant

Op dinsdag 23 december 2014 stond ik met de Koffiefilter groots in de Volkskrant. Het artikel ging over crowdfunding en mijn project van de Koffiefilter werd als voorbeeld gebruikt. Mooi is dat dit artikel er voor heeft gezorgd dat die dag de teller van 89% naar 100% doorschoot!

Marie Louise van Dorp en de Koffiefilter in de Volkskrant
Vormgeving van boek en Koffiefiltermoment

Nu ik de 100 % heb bereikt, ben ik met Jeroen, de vormgever van het boek, hard aan het werk om het boek op tijd naar de drukker te sturen. Daarnaast ga ik komende weken aan de slag met de vormgeving van het Koffiefiltermoment. Een moment waar we elkaar kunnen ontmoeten, filteren van gedachten en over de 2e editie van de Koffiefilter kunnen praten. Met koffie!

Nog 2 dagen op voordekunst

Dit weekend (tot 5 januari) kun je nog steeds bijdragen op voordekunst. Heel graag zelfs! Hiermee kan ik de vormgeving nog mooier maken dan ik nu van plan ben. Met jouw extra bijdrage kan ik onder andere een stukje tekst uitlaseren uit de voorkant van de omslag waarmee het ‘filteren’ nog beter naar voren komt.
Wil je straks door je eigen Koffiefilterboek heen bladeren en heb je nog niet bijgedragen? Doe dan nog snel mee op voordekunst!

Met jouw bijdrage ben je natuurlijk ook welkom op het Koffiefiltermoment op 6 februari 2015!

1 Comment

 • Olga van Weelie 3 januari 2015 - 12:28 Reply

  Hoi Marie Louise,
  wat heb je een geweldig resultaat bereikt. Leuk om te zien dat een artikel in de krant (als klassiek medium) het moderne crowdfunding ook zo goed kan ondersteunen. Ik kijk uit naar 6 februari.
  Groet,
  Olga van Weelie

 • Leave a reply

  de Koffiefilter, elke donderdag versgezet in je inbox

  * = verplicht veld